Segona Catalana - Grup 6 - Jornada 23

Diumenge, 3 d'abril 2022 - 12:15 hores

Mpal. Malgrat de Mar

Crònica (josep Robles)

Partit on una victòria començava a ser necessària i això va ser realitzant un partit molt complet, com els anteriors, però aquesta vegada la sort va caure al seu costat.

Una primera part on al minut 5 en Badre feia el primer gol en aprofitar una assistència en profunditat de l’Iker. Al 12 ocasió dels locals que Palomino enviava a corner. Al 15 en Badre tornava a marcar en rematar un embolic a l’àrea després d’una jugada per banda esquerre de l’Oscar i que en primera instància rematava en Gus. Al 21 ocasió de Kilian que sol davant el porter enviava fora. Amb el resultat de 0 a 2 s’arribaria al descans.

La segona part s’iniciava, minut 2, amb una ocasió local que en Palomino enviava a corner. Al 9 en Gus enviava una pilota al pal. Al 14 arribaria el gol local de xut dins l’àrea. D’aquí al final un equip local que va intentar però no va poder davant un equip llavanerenc molt ben plantat d’amunt el terreny de lloc.

Al final un victòria molt necessària per retrobar-se amb ella.