Segona Catalana - Grup 6 - Jornada 11

Diumenge, 19 de desembre de 2021 - 12:00 hores

Mpal. Antonio Jimenez (Mataró)

Crònica (Josep Robles)
Partit, que a priori, es presentava força difícil amb la visita del líder, C.F. Caldes, al Mpal. de Llavaneres, que finalitza amb empat a un gol i després de remunta el gol dels visitants.
Una primera part sense ocasions clares de gol fins que al 28, un xut des de fora l’àrea de l’equip visitant anava a les mans, de forma involuntària, d’en Killian, l’àrbitre xiulava penal, penal molt protestat i amb seva transformació a la dreta d’en Franc posava el 0-1 al marcador. En les acaballes de la primera part, minut 45, en Pol treia una pilota sota pal. Amb el resultat de 0 a 1 s’arribaria al descans.

La segona l’equip va sortir disposat a capgirar el marcador bolcant-se sobre la porteria visitant, però sense massa perill fins que al 28 una pilota llarga de Guillem sobre Gus, aquest s’internava dins l’àrea i era objecte de falta per porter que l’àrbitre xiulava com a penal, penal llançat per Guillem donant l’empat a un gol. L’equip va insistir però el gol de la victòria es va resistir davant l’enorme feina realitzada.

Al final empat a un gol en un partit molt treballat on només cal felicitar a l’equip per la feina, entrega, ... realitzat.

Derbi maresmenc entre els equips de l’U.D. Cirera i el C.E. Llavaneres que finalitzar amb victòria visitant per 2 a 3 amb una part per cada equip.

Una primera part on al minut 21 l’Adel feia el primer gol en finalitzar amb un xut un petit embolic dins l’àrea local. Al 26 en Badre era objecte de falta dins l’àrea amb el conseqüent penal, penal llançat per Sergi Medina que deixava el marcador en un 0-2. Al 32 una falta lateral sobre la porteria llavanerenc finalitzava amb gol pels locals. Amb el resultat de 1 a 2, i amb la sensació d’un resultat curt pels visitants, s’arribaria al descans.

La segona part l’equip local va sortir a cap girar el marcador i al 36 empatava el partit en rematar de cap una centrada per banda. Al 39 en Guillem feia el tercer gol visitant.

Al final victòria en l’últim partit de lliga de l’any.