Segona Catalana - Grup 6 - Jornada 1

Diumenge, 03 d¡octubre de 2021 - 11:45 hores

Estadi Torras i Bages (Vic)

Crònica (Josep Robles)

Primer partit de lliga amb desplaçament fins a Vic per jugar contra l’equip local del OAR, que finalitzar amb empat a un gol després d’una formidable segona part on l’equip es mereixia molt més.

Una primera part discreta per part de l’equip llavanerenc on al minut 8, i després d’una jugada llarga per banda dreta, en Sergio xutava fregant el pal de la porteria local. Al 10 arribaria el gol local, jugada per banda dreta amb centrada i posterior rematada al fons de la porteria, 1-0. Al 44 contracop de l’equip local que acaba amb xut al pal.

La segona part l’equip va sortir disposat a cap girar el marcador però no va ser fins al minut 26 que no va disposar de la primer jugada de perill, xut que el porter enviava a corner, en el llançament de corner en Christian rematava de cap al pal de la porteria. Al 29, xut de l’Issac que el porter enviava a corner. En el 48 arribaria el gol de l’empat obra de Gus de fort xut des de fora l’àrea.

Al final un empat i un punt que sap a poc veien el partit de l’equip llavanerenc.