Segona Catalana - Grup 6 - Jornada 16

Dissabte, 05 de febrer de 2022 - 16:00 hores

Mpal. Llavaneres

Crònica (Josep Robles)

Partit de la 16 jornada, primera de la segona volta, davant el conjunt osonenc de l’OAR Vic, que finalitza amb una clara victòria llavanerenca per 4 a 1.

Una primera part que no podia iniciar-se millor, minut 7, amb el primer gol obra de Gus que rematava de cap una centrada per banda esquerre d’en Guillem. A l’11 arribaria el segon, obra d’Adel que marcava després de la pressió de Gus que recupera una pilota en la sortida de l’equip visitant que cedeix a Adel per marcar. Al 12 ocasió de Gus per fer el tercer. Al 13 falta dins l’àrea local per part d’en Pol que l’àrbitre xiulava com a penal, penal llançat a la dreta d’en Franc que l’aturava. Al 34 arribaria el tercer gol a peus de Badre en recuperar una pilota. Amb el resultat de 3-0 s’arribaria al descans.

La segona part, sense massa historia arribarien el 3 a 1 al minut 24 en una pèrdua de la pilota de l’equip local i al 37, d’Adel, feia el 4 gol local.

Al final un 4 a 1 al marcador en un victòria de allunya a l’equip de les places de descens.