Segona Catalana - Grup 6 - Jornada 8

Dissabte, 20 de novembre de 2021 - 16:00 hores

Mpal. Llavaneres

Crònica (Josep Robles)

Partit amb una nova derrota a casa de l’equip llavanerenc davant el conjunt del C.D. Malgrat on només va faltat el gol per quedar-se els tres punts a casa.

Una primera part on al minut 15 l’equip visitant feia el seu primer gol en xut creuat per banda esquerre. Al 22 feia el segon en jugada per banda dreta de l’atac visitant  i deu nou un xut creuat. Al 35 corner sobre la porteria visitant i jugada d’estratègia que finalitza amb xut de l’Iker al fons de la xarxa, 1 a 2 al marcador.

La segona part va ser de l’equip llavanerenc i al 4 l’Adel feia el primer xut a porteria. Al 19 en Medina tornada a xutar en aprofitar un rebot després d’un corner. Al 37 en Fran es lluïa enviar a corner un xut del visitant a la base del pal.

Al fina derrota després d’una molt bona segona part on només va falta el gol.