Segona Catalana - Grup 6 - Jornada 6

Dissabte, 6 de novembre de 2021 - 17:00 hores

Mpal. Llavaneres

Crònica (Josep Robles)

A la jornada 6 arriba la primera victòria com a local de l’equip llavanerenc davant el conjunt osonenc de l’U.D. Taradell per 3 a 1.

Una primera part de domini local i que al minut 5 de xut des de fora l’àrea en Sergi Medina feia el primer gol local. Al 15 en Franc es lluïa enviant a corner un xut des de fora l’àrea. Al 30 xut creuat dels visitants que sortia fora. Al 33 xut de Pablo des de fora l’àrea que sortida fregant el pal esquerre de la porteria visitant. Al 41, en Sergi ;Medina tornava a xutar en una jugada d’estratègia. Amb el marcador de 1 a 0 s’arribaria al descans.

La segona part els visitant van sortir amb més empenta, però era l’equip local, minut 13, a peu d’Adel qui disposava d’una ocasió de gol en xut dins l’àrea que sortia fregant el pal esquerre de la porteria visitant. Al 20 els visitants empataven el partit a un gol. Al 40 en Joan Ricart feia el segon gol local en rematar una pilota dins l’àrea. En temps de descompte, minut 50, en Badre, que tornava a l’equip, feia el tercer  i deixava el definitiu 3 a 1 al marcador.

Al final victòria local, primera com a local, de l’equip llavanerenc.