Segona Catalana - Grup 6 - Jornada 4

Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - 17:00 hores

Mpal. Llavaneres

Crònica (Josep Robles)

S’escapen tres punts en un mal partit dels locals que finalitzar amb el resultat de 1 a 2.

Una primera part que començava força bé, minut 1, xut d’Ivan Castillo des de fora l’àrea que surt fregant el pla dret. Al 13 falta comesa per Guillem dins l’àrea que l’àrbitre xiulava com a penal, penal llançat a la dreta de Palomina que posava el 0 a 1 al marcador. Al 22 en Gus era substituït lesionat amb un fort cop a cos. Al 24 xut d’en Pol creuat sobre la porteria visitant que sortia fora. Amb el resultat de 0 a 1 s’arribaria al descans.

La segona part s’iniciava, minut 1, amb una pilota al pal de l’equip visitant després d’una jugada per banda esquerre. Minut 14, gol de l’empat a 1, gol de l’Iker,  en rematar de cap una centrada d’en Guillem. Al 18 pilota rebutjada a l’àrea llavanerenca que els visitants aprofiten per marcar el segon gol.

Al final una derrota després d’un mal partit dels locals.