Segona Catalana - Grup 6 - Jornada 3

Diumenge, 17 d¡octubre de 2021 - 12:15 hores

Mpal. de Cardedeu

Crònica (Josep Robles)

Partit corresponent a la tercera jornada de Segona Catalana, grup 6, que finalitza amb victòria llavarerenca molt treballada.

Una primera part on el conjunt local, minut 3, llençava una pilota al pal. Al 7, els llavanrencs s’avançaven al marcador en jugada per banda esquerra que el Pol centrava i l’Adel rematava a fol. Al 27 els locals tornaven a rematar al pal en un contra cop per banda esquerre. Al 37 els locals empataven el partit amb un xut des de fora l’àrea. Amb empat a un gol s’arribaria al descans.

La segona part s’iniciava, minut 4, amb gol de l’equip local amb jugada per banda dreta. Al 11, Medina roba una pilota al mig camp i sense pensar-ho, llençar una vaselina sobre el porter local que es trobava avançat fent l’empat a dos.al 17, jugada per banda de Gus que centra i l’Adel remata a gol, 2 a 3 al marcador. Al 27 jugada de Gus i posterior xut que el porter envia a corner. Al 29, pilota perduda al mig camp dels llavanerencs que els locals aprofiten per fer l’empat a tres. Al 43, i després d’una jugada dins l’àrea local, la pilota queda solta perquè en Pablo xutés a gol, era el 3-4.

Al final victòria molt treballada davant un gran rival.